Interieur met stijl

Interieur is meer dan enkel een mooie inrichting van je woonkamer, keuken of kantoorruimte. Het juiste interieur creëert sfeer en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Interieur is het op elkaar afstemmen van stijlen en behoeften. Interieur is het scheppen van rust en harmonie. Interieur is inspelen op woontrends zonder je eigenheid te verliezen.

De juiste aankleding geeft extra body aan het geheel. Daarom is de keuze voor gepaste verlichting en het juiste meubilair ontzettend belangrijk. Vergeet ook niet om raam- en muurdecoratie op elkaar af te stemmen om een passend geheel te bekomen.

Of het nu om een nieuwbouwproject of een renovatie gaat: al deze aspecten zijn bij ieder project cruciaal. M‑Interieur helpt je graag bij je keuze en bij het bewaren van het overzicht.

Interieuradvies

Om het interieur van je dromen concreet vorm te geven, doe je best beroep op deskundig interieuradvies. Onze gediplomeerde interieurarchitecten zijn opgeleid in het stylen en restylen van woningen en andere leefeenheden.  Ze hebben oog voor combinatie, geven kleur- en stijladvies en hebben een neus voor opportuniteiten.

We creëren extra dimensies met genuanceerde details.

Meubilair

Het juiste meubilair geeft de juiste aanvulling aan een bepaalde ruimte. Eén enkel meubelstuk kan een ruimte een extra elan geven of net de harmonie verstoren.

Kies dus met zorg de juiste meubels voor je woonkamer, keuken of eender welke ruimte. Mirablau begeleidt je graag met het nodige advies. Samen creëren we, met de juiste tafel, stoel, zetel of tapijt, een interieur waarin je je ten volle thuis voelt.

 

Art

Ieder interieur, ongeacht de stijl, is een vorm van kunst. Interieur en kunst hebben heel wat gemeen:

  • Ze zijn beide uniek: geen 2 kunstwerken zijn dezelfde, net zoals er geen twee volledig identieke interieurinrichtingen bestaan. Dat komt omdat in beide zaken de persoonlijke touch aanwezig is. Dat maakt hen bijgevolg ook allebei authentiek.
  • Wil je geraakt zijn door kunst of door een interieurontwerp, moet je de authenticiteit voelen. Je voelt de klik. M-Art creëert kunst met impact.

Jawel, je leest het goed. Mirablau heeft haar eigen art gallery. Maak kennis met de unieke werken van Bart Broekhoven, boordevol gevoel en betekenis. Geniet van onze werken en selecteer het werk dat aansluit bij jouw gevoel en jouw interieur.

Gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie geven het interieur een andere dimensie. Daarom is de keuze van de juiste raamdecoratie of gordijnen niet te onderschatten. Kies voor extra comfort met onze elektrisch bedienbare oplossingen.

Bij M‑Gordijnen zien we het belang in van deze keuze en geven je daarom graag uitgebreid advies. Neem alvast een kijkje op deze pagina voor wat inspiratie. Ontdek de talloze mogelijkheden en de enorme keuze in manueel of elektrisch bedienbare raamdecoratie.

Interieurinrichting

Voor de inrichting van je interieur hou je dus best rekening met een veelvoud aan factoren. Blijft je droominterieur blanco in je hoofd? M-Interieur brengt hier graag verandering in. Samen bouwen we aan het interieur van je dromen. D.m.v. een verkennend gesprek en het opdoen van een heleboel inspiratie en impressies komen we tot een harmonieus geheel waar je snel en lang van zult genieten.

Come say hello

    NAAM *
    E-MAIL *
    TELEFOON/GSM NUMMER
    BERICHT *