Keukens

Maatwerk is vakmanschap. Dat is met keukens niet anders. M-Keukens voorziet graag in jouw maatkeuken in de door jou gekozen stijl.

Naast een stijl heb je wellicht ook een voorkeur voor bepaalde materialen. We werken graag met de materialen van jouw keuze of geven je de nodige toelichting over de verschillende mogelijkheden, specificaties en voordelen.

Wist je dat we zelfs rekening houden met zaken zoals optimale kastruimte, ideale grootte en breedte van de lades en de sta-hoogte aan het aanrecht? Zaken waar je misschien snel overheen kijkt of waar je in eerste instantie niet aan denkt, brengen wij onder de aandacht. Zo bouwen we voor jou de perfecte keuken op maat.

Uiteraard horen bij een keuken ook de juiste keukentoestellen. M-keukens. Op basis van je keuzes en voorkeuren integreren we de toestellen op de juiste plek voor het hoogste functionele én esthetische rendement.

Keuken als volwaardige leefruimte

Daar waar vroeger de keuken enkel gebruikt werd om in te koken, is ze vandaag onderdeel van het leefgedeelte in huis. Omdat we vandaag de keuken als ‘leefkeuken’ beschouwen, is ze doorgaans geïntegreerd in het leefgedeelte. Een open keuken was nog nooit zo populair.

Voor je interieurvormgeving mag de keuken dus zeker niet ontbreken. Vandaag is de keuken een leefkeuken geworden en verdient dan ook een mooi, harmonieus interieurdesign. M-Keukens begeleidt je graag in het bepalen van de juiste accenten en het kiezen van gepaste raam- en muurdecoratie.

Come say hello

    NAAM *
    E-MAIL *
    TELEFOON/GSM NUMMER
    BERICHT *